Doordachte engineering van een zonnestroominstallatie

Doordachte engineering van een zonnestroominstallatie

Wanneer u investeert in een zonnestroomsysteem, wilt u natuurlijk een maximaal rendement halen tijdens de levensduur van de zonnepanelen, welke toch minimaal 25 jaar zou moeten zijn. Om deze beoogde levensduur daadwerkelijk te halen is de keuze van de installateur en de kwaliteit van de materialen die zij toepassen, van cruciaal belang.

Het is daarom belangrijk dat een optimaal ontwerp en goede afstemming van alle componenten goed doordacht worden. Naast kwaliteit en opbrengst van het zonnestroomsysteem, speelt ook de belastbaarheid van- en de montage op uw dak, een zeer belangrijke factor. De zonnepanelen worden immers een onderdeel van het dak en daarbij mag de basisfunctie van uw dak geen hinder ondervangen. Ook moet de waterdichtheid te allen tijde gegarandeerd kunnen blijven.

Doordachte berekeningen ten aanzien van wind, schaduw en dakconstructie is het precisiewerk van onze in-house engineers. Oranjedak is op die manier in staat zonnepanelen te installeren op ieder type dak, alsmede op grote hoogtes waarbij weersinvloeden een grote rol spelen bij de wijze van monteren.

De belangrijkste kenmerken van onze totaalaanpak:

  • Maatoplossing voor ieder type dak, eigen engineering;
  • Inpassing in architectonisch ontwerp;
  • Koppeling met overige duurzame systemen in het gebouw;
  • Ontwerp-optimalisatie: componentafstemming en simulatiemodellen;
  • Afstemming rendement en economisch voordeel;
  • Optimale benutting van subsidie en fiscale voordelen;
  • Lease- en financieringsoplossingen;
  • Tekenwerk in BIM/ CAD of PDF alsmede het aanleveren van een compleet
    as-build opleverdossier.

In het ontwerp staan uw persoonlijke wensen en bouwtechnische, weerkundige en fysieke factoren voorop, alsmede het toepassen van de optimale hellingshoek en het vermijden van schaduw, steeds rekening houdend met de draagkracht van de dakconstructie. Ook voor daken met een lichtgewichtconstructie kunnen we een maatoplossing ontwikkelen.

Kwaliteit, veiligheid en innovatieve oplossingen

Wij verwijzen u graag naar de door Oranjedak uitgevoerde projecten waarbij u kunt zien voor welke uitdagende projecten Oranjedak reeds passende oplossingen heeft gerealiseerd.

Doordachte engineering zonnepanelen

Oranjedak Oranjedak Energy nu UNETO-VNI is een door UNETO-VNI erkend zonnepaneel-installatiebedrijf en staat ingeschreven in het register voor de Erkenningsregeling voor installateurs. U bent hiermee verzekerd van een deugdelijke installatie met onderbouwde garanties.

Daarnaast bent u er bij Oranjedak altijd van verzekerd, dat wij de beste kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montagesystemen met een lange, gegarandeerde levensduur zullen toepassen.

CONTACT

Heeft u plannen om uw dak te voorzien van zonnepanelen of wilt u een advies over de mogelijkheden met uw dak? Wij informeren u graag en kijken met u mee naar de beste oplossing in combinatie met eventuele mogelijke subsidies of financieringstrajecten.
Bel ons op telefoonnummer: 078 - 610 00 66 of vul het contactformulier in.
Wij reageren binnen 1 werkdag.