Skip to main content

Autocoureur Tom Coronel is het gezicht van de campagne ‘Speed Up Your Career’ van de dakdekkersbedrijven Oranjedak en Patina Dakdenkers. Samen met Coronel wordt gezocht naar dakdekkers. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op de kartbaan van Coronel in Huizen.

Dakdekken en autosport hebben meer gemeen dan je denkt. In beide takken van sport draait het om passie voor techniek en innovatie. Om hoogstaande kwaliteit. Om topprestaties. De beste willen zijn. En natuurlijk om snelheid. Daarom hebben Oranjedak en Patina Dakdenkers een partnership gesloten met autocoureur Tom Coronel.

Coronel zal een ambassadeursrol voor beide bedrijven vervullen. Hij is niet alleen het gezicht van de campagne, maar ook worden onder meer de sollicitatiegesprekken op zijn kartbaan in Huizen gehouden. Daarnaast gaat hij technische scholen bezoeken om studenten enthousiast te maken voor het dakdekkersvak.

Dakdekkers die worden aangenomen, gaan bovendien met Coronel racen op het circuit van Zandvoort. Coronel: ‘Ik ben in hoge mate geïnteresseerd in techniek. Techniek speelt een grote rol bij dakdekkers. Ook prestatiedrang en oog voor perfectie heb ik met hen gemeen. Het idee van het sollicitatiegesprek op de kartbaan vind ik bovendien erg origineel.’

De campagne ‘Speed Up Your Career’ is bureau RSPNS ontwikkeld.