VALLEY EEN ARCHITECTONISCHE BLIKVANGER

Valley in het hart van de Amsterdamse Zuidas. Een architectonische blikvanger waar mensen kunnen wonen, werken en genieten van het stadsleven. Valley brengt het zakelijke karakter van de Zuidas samen met een groene oase. Slim, groen en innovatief. Een prachtig visitekaartje voor Amsterdam en voor Oranjedak.

Bekijk de beelden
ORANJEDAK ENERGY IS ERKEND
INSTALLQ INSTALLATEUR

Het is voor opdrachtgevers van zonnestroom-projecten vaak lastig om de vakbekwaamheid van de installateur te beoordelen. Oranjedak Energy is vanaf juli 2018 erkend installQ installateur, vakdiscipline zonnestroom installaties. Deze erkenning heeft een duidelijke toegevoegde waarde. We laten ermee zien dat bij ons de juiste kennis aanwezig is om dit installatiewerk uit te voeren.

Lees verder
DE 7 ZEKERHEDEN VAN DAKMERK

Oranjedak heeft een DAKMERK-certificaat. Dit keurmerk biedt u maximale zekerheid over kwaliteit. En bovendien 10 jaar waterdichte garantie. Gegarandeerd! Bekijk de video.

Kijk verder

Oranjedak - werkt aan innovatie, duurzaamheid, veiligheid

Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche en onderscheidend in partnership en professionele advisering. Oranjedak telt momenteel vijf vestigingen met meer dan 300 professionals. Samen staan zij garant voor hoge kwaliteit, partnership en optimale service.

Oranjedak is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en voert haar activiteiten veilig, duurzaam en milieuvriendelijk uit, in overeenstemming met de meest actuele wet- en regelgeving.

Oranjedak B.V.
Oranjedak B.V.
DuurzaamheidMeest duurzame dakaannemer van Nederland: duurzame daken; maatschappelijke meerwaarde voor opdrachtgevers; partner van Trees for All; duurzame bedrijfsprocessen.

LEES VERDER
Oranjedak B.V.
KWALITEITSterk in meedenken, ontwerptechniek en professionele advisering. Uitvoering volgens VCA**, ISO 9001 en 14001 gecertificeerd en lid Dakmerk en
Holland Solar.

LEES VERDER
Oranjedak B.V.
InnovatieInnovatieve dakmaterialen en daktechnische oplossingen en installaties. Vooraf opsporen met BIM-modellering van lastige detaillering bij complexe daken. Compleet ontzorgconcept in service & onderhoud.

LEES VERDER
Oranjedak B.V.
VeiligheidGegarandeerde veiligheid voor monteurs, glazenwassers en andere professsionals op het dak. Wij zorgen voor engineering, aanleg, inspectie en keuring van alle veiligheidsvoorzieningen. Ook gedegen advies over de ARBO-wetgeving.

LEES VERDER

Onze diensten

Onze projecten

Laatste nieuws - wat is nieuw bij Oranjedak

Werken bij Oranjedak - Wij zoeken collega's

Oranjedak is een topbedrijf in de Nederlandse dakbedekkingsbranche. We onderscheiden ons in innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, partnership en professionele advisering. We hebben vijf vestigingen met meer dan 300 professionals. Samen staan wij garant voor een totaalconcept in duurzame dak-oplossingen, zowel in aanleg als in beheer en onderhoud. Vakmanschap en betrokkenheid van onze medewerkers zijn bepalend voor ons succes. Daarom hebben we een scherp oog voor groei, veiligheid en welzijn van alle medewerkers. We stimuleren het vergroten van kennis, prestaties en betrokkenheid.
Kijk hieronder naar de beschikbare vacatures.

Servicemonteur

Informatie

Uitvoerder

Informatie

Dakdekker

Informatie

Werkvoorbereider productie

Informatie

Commercieel Technisch Adviseur

Informatie

Calculator

Informatie

Voorman Dakdekker

Informatie

Servicemonteur Solar

Informatie