Certificering veiligheidsladder

Oranjedak is vanaf 2021 gecertificeerd voor de veiligheidsladder trede 2. Dat betekent dat in onze organisatie veiligheidsbewustzijn is gerealiseerd. Doel is om het veiligheidsbewustzijn en het veilig handelen naar een hoger niveau te tillen en zo het aantal bedrijfsongevallen zo ver mogelijk terug te dringen. Vanaf 1 januari 2022 nemen opdrachtgevers die de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) hebben ondertekend, veiligheidsbewustzijn als verplichting op in aanbestedingen of contracten.

Lees verder

Veiligheidsladder

Oranjedak Energy is erkend installQ installateur

Het is voor opdrachtgevers van zonnestroom-projecten vaak lastig om de vakbekwaamheid van de installateur te beoordelen. Oranjedak Energy is vanaf juli 2018 erkend installQ installateur, vakdiscipline zonnestroom installaties. Deze erkenning heeft een duidelijke toegevoegde waarde. We laten ermee zien dat bij ons de juiste kennis aanwezig is om dit installatiewerk uit te voeren.

Lees verder

installQ

De 7 zekerheden van Dakmerk

Oranjedak heeft een DAKMERK-certificaat. Dit keurmerk biedt u maximale zekerheid over kwaliteit. En bovendien 10 jaar waterdichte garantie. Gegarandeerd! Bekijk de video.

Lees verder

Dakmerk logo

Zonnestroom voor justitieel complex Zaanstad

Nieuwbouw justitieel complex, ter vervanging van drie gesloten inrichtingen in de regio. Oranjedak zorgde voor 26.000 m² dakbedekking en 5500 zonnepanelen. Dit staat gelijk aan het opwekken van duurzame energie voor 450 huishoudens met een verbruik van ca. 3000 kWh per jaar. 

Lees verder

Oranjedak B.V.

Verticale stad Rotterdam

De Rotterdam is 151 m. hoog (49 verdiepingen) en telt onder meer 240 appartementen, 60.000 m2 kantoren, 9.500 m2 winkels/horeca en een hotel met 280 kamers.
Met een totale oppervlakte van 161.000 m2 is het in volume het grootste gebouw dat in Nederland in een keer is ontwikkeld. De Rotterdam telt 10 daken met een totaaloppervlakte van ruim 5.500 m2

Lees verder

Oranjedak B.V.

SDE Subsidie

Het kabinet neemt zich voor € 12 miljard aan verplichtingen aan te gaan voor hernieuwbare energie via SDE+.
De SDE+ voorjaarsronde is open van 13 maart 2018, 9.00 uur tot en met 5 april 2018, 17.00 uur met een budget van € 6 miljard euro.

Het kabinet stelt een verplichtingenbudget open van € 6 miljard in de voorjaarsronde SDE+ 2018. In de najaarsronde wil het kabinet een zelfde bedrag van € 6 miljard openstellen. Het kabinet neemt daarover een definitief besluit na de sluiting van de voorjaarsronde.

Lees verder

Projecten